Milan ztvárnil „strachy“ na fotografiích Tiny Levin

Výstava fotografií Tiny Levin pod názvem „Strachy / Fears“, která se měla původně konat v galerii Jindřiské věž v Praze, se z důvodu aktuálních omezení přesouvá na internet.

V pondělí 2. 11. 2020 v 18:00 si budou moci návštěvníci internetové galerie www.milandeutsch.cz/tinalevin prohlédnout stylizované fotografie, na kterých herec Milan M. Deutsch ztvárnil symboliku strachu v různých podobách.

Fotografie navíc doplnili básníci a básnířky, které prezentoval Milan M. Deutsch v rámci své nadace E-MOC-E (www.e-moc-e.cz). Mezi nimi např. Eliška Peroutková, Radana Šatánková, Inka Hanušová a Tomáš Choura.

„Když se podíváme do svého nitra, uvidíme tam spoustu krásných věcí. Ty vyniknou o to víc, když jsou vedle nich i ty ošklivé. Každý máme své démony, strachy a fóbie. Ty nás omezují, někdy o nich možná ani nevíme. Můžeme dělat, že nejsou. Můžeme s nimi i bojovat. Ale budou v nás stále a budou narůstat. Pokusme se jim možná věnovat pozornost. Přiznat si je, pochopit, že jsou naší součástí. A ony pak ztichnou a my se budeme moci nadechnout a jít dál,“ uvedl Milan M. Deutsch.

„Talentovaná fotografka Tina Levin prezentuje svou tvorbu pod názvem DARK ART a v současné době patří dle mého názoru mezi špičkové fotografy v Čechách. Nefotí přitom líbivé portréty. Svým objektivem se dívá pod povrch a tam, kam málo který fotograf současnosti zabloudí,“ dodává Deutsch.   

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Milan Deutsch. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář