E-MOC-E podporují české umělce

 

Před 13 lety vznikl můj projekt E-MOC-E. Tehdy jsem ho zakládal spolu s hlavní tváří, modelkou Katkou Pospíšilovou a herečkou Chantal Poullain. Je to neziskovka, která si klade za cíl podporovat české umělce. Spojuje tvořivé nadšence s profíky, pomáhá jim prezentovat se na veřejnosti, pořádat výstavy a koncerty. Za 13 let nám prošlo online galerií přes 400 umělců, uspořádali jsme přes 40 výstav a koncertů. V internetové galerii www.e-moc-e.cz prezentuje umělce v kategoriích malba, grafika, hudba, poezie a fotografie. Ty nejlepší vybírá hvězdná porota osobností české kultury a galeristů. V porotě každý rok zasedají například Ester Kočičková, Lukáš Hejlík, Chantal Poullain, Katka Pospíšilová, Tereza Herz, Šárka Hejnová, Marta Marinová, Elena Sonenshine, Václav Tobrman, Monika Pavlíčková, Erika Merjavá a řada dalších.

 

Aktuálně připravujeme vernisáže a koncerty vítězů na září a říjen 2019. Více se dozvíte zde: E-MOC-E 2019 vrcholí sérií výstav a koncertem.

Příspěvek byl publikován v rubrice e-moc-e a jeho autorem je Milan Deutsch. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář